Jopia Oy on kotimainen henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstön rekrytointi ja -vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen.

Hoidamme asiakkaidemme puolesta koko rekrytointiprosessin tai sen sovitut vaiheet ammattimaisesti ja osaavasti yli 25-vuoden alan kokemuksella.

Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakkuussuhteita. Toimintatavoissamme noudatamme ammattimaisuutta, henkilökohtaista ja yrityskohtaista palvelua, luotettavuutta sekä joustavuutta.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Lakimies, Helsinki

Etsimme nyt asianajotoimistoon, Helsingin keskustaan LAKIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta vahvaa aikaisempaa kokemusta asianajotoimistoympäristöstä sekä oikeudenkäynneistä. Sinulta löytyy myös aikaisempaa kokemusta riidanratkaisutoimeksiannoista ja aitoa mielenkiintoa haasteellisten riita-asioiden ratkaisuun.

Sinulla on kyky ja kokemus hoitaa itsenäisesti toimeksiannot alusta loppuun. Neuvottelet sopimukset asiakkaiden kanssa ja sinulta löytyy myös tilannetajua. Pystyt ratkaisemaan asiakkaiden monimutkaisiakin haasteita erilaisissa liiketoimintaympäristöissä ja sinulta löytyy liiketoiminnan ymmärrystä monelta eri alueelta. Toimeksiannot ovat usein erittäin haasteellisia ja vaativat käytännönläheistä toimintatapaa ja lähestymistä.

Edustavana ja tyylitietoisena henkilönä pystyt lunastamaan asiakkaiden luottamuksen ja työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja aktiivinen. Riita-asioiden hoitamiseen sinulta löytyy myös siihen vaadittavaa sinnikkyyttä. Samalla osaat kuitenkin olla rento ja sinulla on aikaansaava ote työhösi. 

Henkilönä pystyt ilmaisemaan itseäsi sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti. Kansainvälisten asiakkaiden ja kumppanien myötä tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kieltä ja ruotsin kielen osaaminen on ehdottomasti etusi.

Sinulta löytyy oikeustieteellinen maisteritason tutkinto OTK tai OTM.

Työyhteisö koostuu eri ikäisistä asiantuntijoista ja heitä kaikkia yhdistää hyvä huumorintaju.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle edustavan työympäristön lisäksi mukavan ja kannustavan työyhteisön hyvien kulkuyhteyksien kera Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti ja liitä sinne ansioluettelosi.

Hae paikkaa

© 2017 Jopia | Design Haaja