Jopia Oy on kotimainen henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstön rekrytointi ja -vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen.

Hoidamme asiakkaidemme puolesta koko rekrytointiprosessin tai sen sovitut vaiheet ammattimaisesti ja osaavasti yli 25-vuoden alan kokemuksella.

Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakkuussuhteita. Toimintatavoissamme noudatamme ammattimaisuutta, henkilökohtaista ja yrityskohtaista palvelua, luotettavuutta sekä joustavuutta.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Palkanlaskennan ammattilaisia - avoin haku

Etsimme pääkaupunkiseudulla oleville asiakkaillemme palkanlaskijoita sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin.

Toivomme sinulta vahvaa aikaisempaa kokemusta monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä.

Palkanlaskijana vastaat itsenäisesti henkilöstön tunti- ja kuukausipalkkojen palkanlaskentaprosessista aina palkka-aineiston keräämisestä palkkojen maksuun sekä asiaan kuuluvaan viranomaisraportointiin. Työssäsi autat ja neuvot yrityksen työntekjiöitä palkkoihin, työajanseurantaan, etuuksiin ja lomiin liittyvissä asioissa. Toimit myös esimiesten apuna henkilöstöhallintoon liittyvissä monipuolisissa asioissa. Olet työssäsi soveltanut monipuolisesti eri työehtosopimuksia.

Toivomme sinulta tarkkuutta, täsmällisyyttä ja reipasta asennetta. Sopeudut kiireiseenkin työrytmiin ja sinulta löytyy myös halua olla mukana kehittämässä palkkahallinnon prosesseja eteenpäin.

Sinulta löytyy monipuolista taloushallinnon eri järjestelmien tuntemusta ja sinulla on ennakkoluuloton ote erilaisten ohjelmistojen käyttöön. Excelin ja muiden Office-ohjelmistojen päivittäinen käyttö on sinulle luontaista. Suomen kielen taitosi on erinomainen sekä suullisesti että kirjallisesti. Ruotsin sekä englannin kielen osaaminen on etusi.

Koulutustaustasi voi olla (merkonomi tai tradenomi).

Asiakkaidemme toimeksiannot alkavat usein erittäin nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevan linkin kautta ja liitä sinne ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Hae paikkaa

© 2017 Jopia | Design Haaja