Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Palkanlaskennan ammattilaisia - avoin haku

Oletko palkkahallinnon rautainen ammattilainen ja mietit nyt uusia tuulia työelämääsi? 

Etsimme pääkaupunkiseudulla oleville asiakkaillemme PALKANLASKIJOITA JA MUITA PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJOITA sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin.

Palkanlaskijana vastaat itsenäisesti henkilöstön tunti- ja kuukausipalkkojen palkanlaskentaprosessista aina palkka-aineiston keräämisestä palkkojen maksuun sekä asiaan kuuluvaan viranomaisraportointiin. Työssäsi autat ja neuvot yrityksen työntekjiöitä palkkoihin, työajanseurantaan, etuuksiin ja lomiin liittyvissä asioissa. Toimit myös esimiesten apuna henkilöstöhallintoon liittyvissä monipuolisissa asioissa. Olet soveltanut monipuolisesti eri työehtosopimuksia.

Sinulta toivotaan reipasta asennetta sekä tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Olet taitava oman tekemisesi ja ajankäyttösi organisoija, joten sopeudut kiireiseenkin työrytmiin  Sinulla on vahvaa kokemusta monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä ja haluat kenties olla mukana myös kehittämässä palkkahallinnon prosesseja.

Tunnet hyvin taloushallinnon eri järjestelmiä ja olet ennakkoluuloton ottamaan haltuun myös uusia ohjelmistoja. Olet edistynyt Excelin käyttäjä. Suomen kielen taitosi on erinomainen sekä suullisesti että kirjallisesti. Ruotsin sekä englannin kielen osaaminen on etusi.

Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi.

Asiakkaidemme toimeksiannot alkavat usein erittäin nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja