Jopia Oy on kotimainen henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstön rekrytointi ja -vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen.

Hoidamme asiakkaidemme puolesta koko rekrytointiprosessin tai sen sovitut vaiheet ammattimaisesti ja osaavasti yli 25-vuoden alan kokemuksella.

Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakkuussuhteita. Toimintatavoissamme noudatamme ammattimaisuutta, henkilökohtaista ja yrityskohtaista palvelua, luotettavuutta sekä joustavuutta.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Kirjanpidon ammattilaisia - avoin haku

Etsimme pääkaupunkiseudulla oleville asiakkaillemme kirjanpidon ammattilaisia sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin.

Kirjanpitäjänä työhösi kuuluvat asiakkaan kirjanpito tilinpäätöksineen sekä alv-asiat, reskontrat ja muut viranomaisraportoinnit. Ulkoisen laskennan lisäksi työhösi voi kuulua myös sisäisen laskennan tehtäviä ja raportointia.

Toivomme sinulta vahvaa aikaisempaa osaamista vaativista kirjanpitotehtävistä ja hallitset tilinpäätökset itsenäisesti. Olet ennenkaikkea motivoitunut taloushallinnon moniosaaja, joka viihtyy numeroiden parissa. 

Sinulta löytyy monipuolista taloushallinnon eri järjestelmien tuntemusta ja sinulla on ennakkoluuloton ote erilaisten ohjelmistojen käyttöön. Excelin ja muiden Office-ohjelmistojen päivittäinen käyttö on sinulle luontaista. Suomen kielen taitosi on erinomainen sekä suullisesti että kirjallisesti. Ruotsin sekä englannin kielen osaaminen on etusi. 

Koulutustaustasi voi olla (merkonomi tai tradenomi).

Asiakkaidemme toimeksiannot alkavat usein erittäin nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevan linkin kautta ja liitä sinne ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Hae paikkaa

© 2017 Jopia | Design Haaja