Jopia Oy on kotimainen henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstön rekrytointi ja -vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen.

Hoidamme asiakkaidemme puolesta koko rekrytointiprosessin tai sen sovitut vaiheet ammattimaisesti ja osaavasti yli 25-vuoden alan kokemuksella.

Tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia kumppanuuksia ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen perustuvia asiakkuussuhteita. Toimintatavoissamme noudatamme ammattimaisuutta, henkilökohtaista ja yrityskohtaista palvelua, luotettavuutta sekä joustavuutta.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Työmaainsinööri, Helsinki

Etsimme asiakkaallemme työmaainsinööriä vakituiseen tehtävään Helsingin keskustassa alkavaan kerrostalokohteeseen.

Odotamme Sinulta aikaisempaa kokemusta pientalojen rakentamisesta. Olet rakentamisen ammattilainen, jolla on vahvat asiakaspalvelutaidot. Pystyt hallitsemaan eri projektikokonaisuudet ja niiden aikataulutukset. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja koulutustaustaltasi olet DI, RI tai RKM.

Työssäsi vastaat oman työmaaorganisaatiosi hankinnoista, kustannusseurannasta ja projektin raportoinnista sekä aikataulusuunnittelusta ja organisoinnista. Huolehdit siitä, että asiat tapahtuvat oikeaan aikaan. Vastaat niin ikään työmaan laatu- ja turvallisuusvalvonnasta sekä työmaan laskutukseen liittyvistä tehtävistä. Toivomme lisäksi, että Sinulla on valmiudet ottaa vastaan muutostöitä kohteessa ja hoidat myös niihin liittyvät tarjoukset. 

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan lisäksi itsenäisen työkentän sekä kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen, osaavan organisaation tuen.

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä sinne ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Lindfors, puh. 010 504 9991.

Hae paikkaa

© 2017 Jopia | Design Haaja