Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Kirjanpidon ammattilaisia - avoin haku

Etsimme pääkaupunkiseudulla oleville asiakkaillemme kirjanpidon ammattilaisia sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin.

Kirjanpitäjänä työhösi kuuluvat yrityksen kirjanpito tilinpäätöksineen, veroilmoitukset, reskontrat ja muut viranomaisraportoinnit. Ulkoisen laskennan lisäksi työhösi voi kuulua myös sisäisen laskennan tehtäviä ja raportointia.

Toivomme sinulta vahvaa aikaisempaa osaamista vaativista kirjanpitotehtävistä ja hallitset tilinpäätökset itsenäisesti. Olet ennenkaikkea motivoitunut taloushallinnon moniosaaja, joka viihtyy numeroiden parissa. 

Sinulta löytyy monipuolista taloushallinnon eri järjestelmien käyttökokemusta ja sinulla on ennakkoluuloton ote erilaisten ohjelmistojen käyttöön. Excelin ja muiden Office-ohjelmistojen päivittäinen käyttö on sinulle luontaista. Suomen kielen taitosi on erinomainen sekä suullisesti että kirjallisesti. Ruotsin sekä englannin kielen osaaminen on etusi. 

Koulutustaustasi voi olla (merkonomi tai tradenomi).

Asiakkaidemme toimeksiannot alkavat usein erittäin nopeasti, joten lähetä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevan linkin kautta ja liitä sinne ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2018 Jopia | Design Haaja