Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Kirjanpitäjä, Vantaa

Tunnistatko tästä itsesi? Olet avoin, auttavainen sekä luotettava taloushallinnon ammattilainen, joka pitää monipuolisista, kansainvälisistä tehtävistä, pienestä säpinästä ja myös rutiinitöistä. Sinulla on vahva kirjanpidon osaaminen, olet tilinpäätöstaitoinen ja tiedät paljon arvonlisäverotuksesta. Nautit itsenäisestä työskentelystä, vaikka oletkin tiimipelaaja. Sinulta löytyy myös iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta.

Asiakkaamme Satotukku Oy etsii tilinpäätöstaitoista KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työskentelet Back Office-tehtävissä, missä hoidetaan usean yrityksen taloushallintoa viiden henkilön taloustiimissä. Toimenkuvasi on monipuolinen, sillä tehtäviisi kuuluvat Satotukku Oy:n sisaryhtiön kirjanpito sekä muut taloushallinnon työt kokonaisuudessaan. Nämä tehtävät tehdään mm. Jeeves-ohjelmalla. Autat lisäksi ostoreskontraa ostolaskujen kierrätysprosessissa.

Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen ja aikaansaava. Haluat sitoutua työhösi tarkalla ja huolellisella otteella. Olet tarvittaessa valmis joustamaan etenkin kuukaudenvaihteen deadlineissa.

On tärkeää, että Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnon järjestelmistä. Sinulla on hyvät Excel-taidot. Englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön ja ruotsin kieli iso plussa, sillä konserni on ruotsalainen.

Saat hyvän perehdytyksen järjestelmiin ja talon tavoille - täällä Sinua odottaa mukavista tyypeistä koostuva taloustiimi.

Satotukku Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä vihannes- ja hedelmätukuista, joka maahantuo hedelmiä ja vihanneksia 15 eri maasta. Olemme myös huomattava luomukasvisten ja kotimaisten kasvisten toimittaja. Suurimpia asiakkaitamme ovat päivittäistavarakaupat ympäri Suomen. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 68 milj. €. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja myyntipisteitämme on myös Turussa ja Tampereella. Satotukussa työskentelee noin 90 tukkualan ammattilaista. Olemme osa pohjoismaalaista Greenfood-konsernia, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa ja Espanjassa.  www.satotukku.fi

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen HETI, kuitenkin 20.3.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jaana Lindfors numerosta 010 504 9991.

Hae paikkaa

© 2018 Jopia | Design Haaja