Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Myyntikonsultti, Vantaa

Oletko hyvä ihmisten kanssa? Haluatko tehdä tuloksellista myyntityötä mielenkiintoisten yrityksien, organisaatioiden, tiimien ja henkilöstön kehittämispalvelujen parissa? Kiinnostaako työ kansainvälisessä yrityksessä, missä voit hyödyntää hyvää kielitaitoasi?

Asiakkaamme Thomas International Oy etsii kauttamme MYYNTIKONSULTTIA vakituiseen tehtävään.

Thomas International on maailman eniten käytettyjen psykometristen työvälineiden globaali kehittäjä ja hyödyntäjä. ThomasJärjestelmän työkalut ovat pitkälle kehitettyjä apuvälineitä, jotka auttavat yrityksiä tunnistamaan henkilöiden yksilöllisiä piirteitä henkilöstön valinnassa, johtamisessa, koulutuksessa, motivoinnissa sekä perehdytyksessä. Tehtäväsi on myydä ThomasJärjestelmän palveluita avaten uusia asiakkuuksia sekä kehittäen olemassa olevia asiakassuhteita.

Tässä itsenäisessä työssä Sinulta odotetaan tavoitteellisuutta ja itseohjautuvuutta. Menestyminen tehtävässä edellyttää useamman vuoden kokemusta myynti- tai esimiestehtävistä. Kiitettävä suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito ovat välttämättömät. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi. Myös hyvillä IT-taidoilla on tehtävässä tärkeä merkitys. Kokemus E -learning -ympäristöstä, webinaareista sekä some-kanavien hyödyntämisestä on plussaa, kuten myös kiinnostus psykologiaan.

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen työ mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä, kansainvälisen yrityksen palveluksessa. Koulutamme sinut hyödyntämään itsenäisesti ThomasJärjestelmän työvälineitä.

Thomas International on toiminut arviointimenetelmien kehittämisen eturintamassa 30 vuotta. Thomas International tarjoaa erilaisia kehittämisen apuvälineitä yli 60 kielellä ympäri maailmaa. Asiakkaanamme on yli 30.000 organisaatiota ja yli 250.000 sertifioitua Thomas -käyttäjää maailmanlaajuisesti. Asiakkaamme toimivat kaikilla aloilla aina pienistä suuriin yrityksiin tehden vuosittain yli 1,5 miljoonaa analyysia.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Lindfors, p. 010 504 9991.

Hae paikkaa

© 2018 Jopia | Design Haaja