Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Projektiarkkitehti, Helsinki

Hei Sinä, taitava ARKKITEHTI! Suunnittelutoimisto Amerikassa Sinua kaipaa dynaaminen ja iloinen porukka, jonka kanssa saat luoda uutta ja viedä projekteja maaliin. Jos Sinulla on intohimoinen asenne ja ymmärrys suunnitteluprosessien kokonaisuudesta, tämä juttu kannattaa lukea kokonaan!

Asiakkaamme Suunnittelutoimisto Amerikka Oy hakee kauttamme PROJEKTIARKKITEHTIA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Projektiarkkitehtina suunnittelet eläviä kaupunkikeskustoja ja vastaat kaupallisten projektien onnistumisesta. Amerikassa uskotaan, että hyvin johdettu, asiakkaan suuntaan avoin ja tarvittaessa monialainen suunnitteluprosessi tuottaa parhaan lopputuloksen.

Sinulla on tehtävään soveltuva arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin korkeakoulututkinto, vähintään 3 - 5 vuoden kokemus sekä näyttöä itsenäisestä projektityöskentelystä. Amerikassa työskentelet suomen kielen lisäksi sujuvasti englanniksi. Suunnittelun työvälineinä käytetään pääosin Archicadiä ja Autocadiä, jonka lisäksi käytössä on myös mm. Rhinoceros, Grasshopper ja 3DS Max. Voit hyödyntää työssäsi toimistomme ohjelmisto-osaamista ja tarvittaessa järjestämme koulutusta ohjelmistojen käyttöön. Projektinjohdossa käytössä ovat kehittyneet resursointi- ja projektinjohtotyökalut. Taito, intohimoinen asenne, ymmärrys suunnitteluprosessien kokonaisuudesta ja kollegojen kunnioitus ovat kaivatuimmat ominaisuudet Amerikan työyhteisössä.

Saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi, että uusia palveluja ja ratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Taitava joukko eri alueen osaajia, vahva ammattitaito ja kokemus sekä erinomaiset toimintamallit niin suunnittelussa kuin projektijohdossa tukevat uutta uraasi. Perille Sörnäisten Amerikkaan pääset kätevästi metrolla.

Suunnittelutoimisto Amerikka Oy on asiakaskokemuksen parantamiseen keskittyvä suunnittelutoimisto. Ihminen, inhimillisyys ja asiakaskokemus ovat työn keskiössä. Amerikan visiona on varmistaa huippuluokan asiakkaiden mahdollisuudet elinvoimaisen, kaupallisen toiminnan harjoittamiselle alue-, kiinteistö- ja liiketilatasoilla; tarkoituksenmukaisesti, asiakkaan tilanteen ja markkinat laajasti ymmärtäen. Perinteisesti kaupallisuus on otettu mukaan suunnitteluun projektien myöhemmissä vaiheissa ja se on joutunut taipumaan rakentamisen ehtoihin. Amerikka kääntää pakan nurin päin ja suunnittelee muutokset vuokralaisten liiketoiminnan ja kuluttajan tarpeiden pohjalta. Amerikka on ollut mukana myös useissa aluesuunnittelukilpailuissa, jossa kaupallisuusasia mietitään jo kaavoitusvaiheessa. www.amerikka.fi

Lähetä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi ja portfoliosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin Puh. 010 504 9990.

Hae paikkaa

© 2018 Jopia | Design Haaja