Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Lakimies, Helsinki

Sinäkö olet juuri Hän: rento, asiakaslähtöisellä tavalla toimiva OTK tai OTM, jolla on kokemusta lakimiehen tehtävistä asianajotoimistossa?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen LAKIMIESTÄ liikejuridiikkaan erikoistuneelle keskisuurelle asianajotoimistolle Helsingin keskustaan.

Hoidat sopimusneuvottelut ja toimeksiannot asiakkaiden kanssa itsenäisesti alusta loppuun. Olet aikaansaava ja aktiivinen. Ilmaiset itseäsi taitavasti sekä suullisesti että kirjallisesti ja herätät myös olemuksellasi asiakkaiden luottamuksen puolellesi. Yritysten muutostilanteissa tarvitaan hyvää tilannetajua ja käytännönläheistä toimintatapaa. Sinulta hoituvat asiakkaiden monimutkaisetkin haasteet erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Kansainvälisten asiakkaiden ja kumppanien kanssa sujuva englannin kieli on välttämätön ja ruotsin kielen osaaminen on etusi. Arvostamme suoritettua asianajotutkintoa sekä auskultointia.

Sinua odottaa rento, eri ikäisistä hyvistä tyypeistä koostuva asiantuntijaorganisaatio, jossa ei pönötetä. Arvostat aidosti kannustavaa työyhteisöä, jossa viihdytään ja viljellään hyvää huumoria työn vastapainoksi.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä siihen ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Hae paikkaa

© 2018 Jopia | Design Haaja