Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Assistant Controller, Vantaa

Haussa kaupallisen alan korkeakoulututkinnon suorittanut, kokenut taloushallinnon ammattilainen. Olet ulospäin suuntautunut ja idearikas henkilö, joka haluaa jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja Sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Asiakkaamme etsii ASSISTANT CONTROLLERIA vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tässä monipuolisessa tehtävässä työskentelet osana taloushallinnon tiimiä sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Vastaat kirjanpidon oikeellisuuden toteutuksesta ja avustat Business Controlleria taloudellisten lukujen tuottamisessa. Osallistut kuukausi- ja kvartaaliraportoinnin sekä vuositilinpäätöksen tekoon ja tuotat talouspuolen ad hoc -raportteja sekä laskelmia yksikölle. Ohjeistat ja kehität yhdessä Business Controllerin kanssa ulkoistettuja taloushallintoprosesseja osallistuen myös uusien talouspuolen järjestelmien kehitystyöhön.

Sinulla on kaupallisen alan korkeakoulututkinto, pääaineena laskentatoimi ja lisäksi työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi kokemus SAP-järjestelmän käytöstä. Työskentelytavoiltasi olet tarkka, joustava ja oma-aloitteinen. Sinusta löytyy tekemisen meininkiä, mikä tarkoittaa aktiivisesti tehtäviin tarttumista ja reipasta asennetta.

Sinulle on tarjolla vakituinen työsuhde kansainvälisessä yhtiössä, markkinajohtajatuotteet, monipuolinen työnkuva, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuus kehittyä ja edetä uralla.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

 

Hae paikkaa

© 2018 Jopia | Design Haaja