Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Vastaava työnjohtaja, Espoo

Hei diplomi-insinööri, rakennusinsinööri tai rakennusmestari! Onko Sinulla vahvaa kokemusta vaativista kerrostalo- tai toimitilakohteista? Oletko oma-aloitteinen, tarkka ja asenteeltasi aktiivinen sekä oikeudenmukainen? Löydätkö itsestäsi kykyä motivoida ja kannustaa omaa organisaatiotasi? Voimassa olevat turvakortit ovat taskussasi ja oma auto käytettävissä työmatkoihin?

EKE-Rakennus Oy etsii kauttamme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille, jotka ovat joko kerrostalokohteita tai toimitiloja.

Hallitset projektit ja niiden aikataulutukset rutiinilla ja Sinulla on sosiaalisten taitojen lisäksi tuloksellinen ote työhösi. Pystyt hoitamaan kohteiden laadukkaan ja oikea-aikaisen aikataulutuksen ja saattamaan kohteen loppuun laatua unohtamatta.  Toimit kohteissa työnjohtajana alan ammattilaisille ja teet yhteistyötä myös muiden yhteistyötahojen kanssa. Ymmärrät rakennusprojektin tavoitteet ja huolehdit siitä, että kaikkia rakentamista koskevia määräyksiä noudatetaan.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan lisäksi itsenäisen työkentän sekä kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen, osaavan organisaation tuen.

EKE-Rakennus Oy on osa suomalaista, perheomisteista EKE-Yhtiöt -monialakonsernia. Konsernin emoyhtiö on EKE-Finance Oy ja pääkonttori sijaitsee Espoossa. Muiden tytäryhtiöiden toimistot sijaitsevat Pietarissa, Tallinnassa, Riiassa ja Shanghaissa.

Eke-Rakennus Oy rakentaa / rakennuttaa asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria ja kokonaisia asuinalueita. Asuntorakentamisessa he haluavat antaa mahdollisuuden asua samassa asunnossa ja asuinalueella, vaikka elämäntilanteet muuttuvat. EKE-Rakennus Oy rakentaa toimitiloja omistamilleen maa-alueille ja pystyy näin toteuttamaan haastaviakin sekä yksilöllisiä ratkaisuja pääkaupunkiseudun yrityksille. EKE-Rakennus on kehittänyt Loft by EKE -konseptin, jonka mukaiset asuinkerrostalot vastaavat sekä asukkaiden että asuntosijoittajien tavoitteita. www.eke.fi

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä siihen ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Lindfors, puh. 010 504 9991.  

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2018 Jopia | Design Haaja