Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Rakennusalan ammattilaiset

Kaipaatko uusia haasteita rakennusalalta? Onko Sinulla kokemusta työmaainsinöörin, työnjohtajan tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä? Liity Jopian RAKENNUSALAN AMMATTILAISET -ryhmään!

Etsimme jatkuvasti pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme RAKENNUSALAN AMMATTILAISIA vakituisiin työsuhteisiin.

Olet rehellinen ja luotettava tekijä, jolla on halua tehdä hyvää jälkeä hyvässä organisaatiossa. Sinulla on kokemusta erilaisista rakennushankkeista, kuten kerrostalo- ja toimitilarakentamisesta tai pientalojen rakentamisesta. Pystyt hallitsemaan projektikokonaisuudet sekä aikataulutukset ja huolehdit töiden loppuunsaattamisesta sekä vuositakuutöistä ajallaan. Jämäkällä otteella valvot myös kaikkien rakentamista koskevien määräysten noudattamisen. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, olet oikeudenmukainen ja osaat motivoida ja kannustaa organisaatiota laadukkaisiin suorituksiin. Teet töitä aktiivisella, oma-aloitteisella ja tuloksellisella otteella. Koulutukseltasi voit olla DI, RI tai RKM. Sinulla on lisäksi voimassa olevat turvakortit ja oma auto käytettävissä työmatkoihin.

Asiakkaamme tarjoaa haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan lisäksi itsenäisen työkentän sekä kilpailukykyisen palkkauksen, mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen, osaavan organisaation tuen.

Kerro itsestäsi! Milloin olisit valmis uusiin haasteisiin? Lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Kontaktoimme Sinua mahdollisimman pian.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2018 Jopia | Design Haaja