Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Kiinteistöalan ammattilaiset

Haluatko kehittyä kiinteistöalan ammattilaisena vielä uudelle tasolle? Oletko jo onnistunut missä tahansa kiinteistöliiketoiminnan vastuullisessa tehtävässä ja etsit nyt uusia haasteita? Liity Jopian kiinteistöalan parhaaseen A-ryhmään!

Jopia Oy on erikoistunut kiinteistöalan ammattilaisten rekrytointeihin. Etsimme pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme KIINTEISTÖALAN AMMATTILAISIA vakituisiin työsuhteisiin. Haussa ovat nyt parhaat tyypit esimerkiksi kiinteistöpäällikön, teknisen managerin, toimitilapäällikön, LVIS-alan päällikön tai projektipäällikön monipuolisiin tehtäviin.

Olet palveluhenkinen ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.  Olet itsenäisellä otteella työhön tarttuva alan ammattilainen. Pyrit tekemään asioita aina piirun verran paremmin ja osaat joustavasti etsiä uusia ratkaisuja vaikeisiinkin tilanteisiin. Haluat työssäsi kehittää kiinteistöjen teknistä toimivuutta ja tekemisen laatua.  Sinulla on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tuloksellinen työskentelyote. Hyvänä joukkuepelaajana olet vuorovaikutustaitoinen tyyppi. Olet oikeudenmukainen ja motivoit oman organisaatiosi muita henkilöitä laadukkaisiin suorituksiin.

Sinulla on alalle sopiva koulutustausta rakennus- tai kiinteistöalalta sekä käytännön kokemusta alan tehtävien parista. 

Soita ja kerro itsestäsi, niin sovitaan tapaaminen: Jari Kanth, puh. 010 504 9992.  Tai lähetä saman tien hakemus alla olevan linkin kautta!

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja