Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Lisensointipäällikkö, Helsinki

Kiinnostaako työ kansainvälisen terveysteknologia-alan yrityksen huipputehtävän parissa? Oletko myyntihenkinen osaaja, jonka itseluottamus ulottuu rapakon taakse asti? Vai oletko kenties itse paluumuuttaja rapakon takaa ja etsit kansainvälistä uutta uraa kotimaasta? Taskussa kokemusta ja rohkeutta jalkauttaa suomalaista terveysteknologiaa globaaleille markkinoille? 

Etsimme terveysteknologia-alan yritykselle LISENSOINTIPÄÄLLIKKÖÄ Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on uusien tuotteiden lisensointi globaaleille markkina-alueille. Sinulla on ymmärrystä siitä, miten innovaatio- ja patentointistrategiaa voidaan soveltaa eri yhteisöjen kanssa. Olet rohkea, periksiantamaton ja joustava tekijä, joka vastaa ainutlaatuisten Suomessa kehitettyjen innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden kansainvälisestä levityksestä.  Sinulla on näkemystä, jonka avulla edistetään yrityksen brändin tunnettavuutta sekä myynnin kasvua. Seuraat aktiivisesti myynnin ja markkinoinnin trendejä. Yhtiön tuotteita myydään jo nyt maailmanlaajuisesti. Sinun tehtäväsi on löytää oikeat jakelukanavat uusilta markkina-alueilta ja solmia uusia lisenssisopimuksia kansainvälisten yhteistyökumppanien kanssa.

Sinulla on siis kokemusta ja näyttöä lisenssisopimuksien tekemisestä sekä ennakkoluuloton ja luova asenne. Olet hyvä mielikuvien rakentaja, joka osaa kertoa oikean tarinan oikealle kuulijalle. Olet avoin ja viet näkemystäsi rohkeasti sekä rakentavasti eteenpäin. Verkostoidut luontevasti niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa – Suomessa ja ulkomailla. Viestintäsi on puhuttelevaa ja laadukasta, joten pystyt senkin kautta kasvattamaan edustamasi yrityksen brändiarvoa.

Tehtävään sopivan koulutustaustasi lisäksi englannin kielen taitosi on sujuvaa. 

Kehittyvä, kansainvälinen yhtiö tarjoaa Sinulle vaativan ja monipuolisen tehtävän terveysteknologia-alan huipputuotteiden parissa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Liity mukaan alan huippuasiantuntijoista koostuvaan mukavaan työyhteisöön. Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan ansioluettelosi palkkapyyntöineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2018 Jopia | Design Haaja