Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Isännöitsijä, Helsinki

Haussa joustava ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut isännöinnin kovan luokan ammattilainen. Sinulla on useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden lisäksi myös kiinteistöosakeyhtiöiden isännöintitehtävien parista sekä neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä. 

Etsimme isännöintialan yritykseen ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden asiakasvastuullinen isännöinti yhdessä ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa. Tuotat ratkaisuja, jotka tuovat kiinteistöille lisäarvoa. Samalla huolehdit työssäsi asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjen sujumisesta. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Kykenet toimimaan ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Sinulla on hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä.

Sinulta toivotaan kokemusta kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta sekä korjausrakentamishankkeista. Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja Sinulla tulisi olla jokin alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT). Tehtävien hoitaminen edellyttää avointa ja kiinnostunutta asennetta sähköisiä tietojärjestelmiä sekä uuden opettelua kohtaan. 

Sinulle on tarjolla itsenäinen, mielenkiintoinen ja vakituinen tehtävä sekä kilpailukykyinen palkkaus vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 21.11.2018 mennessä alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Kanth numerosta 010 504 9992.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2018 Jopia | Design Haaja