Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Lakimies, Helsinki

Oletko asiakaslähtöisellä tavalla toimiva OKT tai OTM, jolla on kokemusta sopimusoikeuden, rahoituksen tai yhtiöoikeuden parista?

Etsimme asianajotoimistoon, Helsingin keskustaan LAKIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Hoidat sopimusneuvottelut ja toimeksiannot asiakkaiden kanssa itsenäisesti alusta loppuun. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, isojen kokonaisuuksien ja samalla pienten yksityiskohtien hallintaa. Stressinsietokykysi on korkealla ja tavoittelet erinomaisia henkilökohtaisia suorituksia positiivisella asenteella. Ilmaiset itseäsi taitavasti sekä suullisesti että kirjallisesti ja herätät olemuksellasi asiakkaiden luottamuksen puolellesi. Yritysten muutostilanteissa tarvitaan hyvää tilannetajua ja käytännönläheistä toimintatapaa. Sinulta hoituvat asiakkaiden monimutkaisetkin haasteet erilaisissa liiketoimintaympäristöissä.

Arvostamme asianajotutkintoa ja aikaisempaa kokemusta asianajotoimistosta. Kansainvälisten asiakkaiden ja kumppanien kanssa sujuva englannin kielen taito on välttämätön ja ruotsin kielen osaaminen on etusi.

Oikealle ehdokkaalle tarjotaan mahdollisuus nopeaan ammatilliseen kehittymiseen haastavien ja mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa. 

Eri ikäisistä asiantuntijoista koostuva, hyvällä huumorintajulla varustettu työyhteisö odottaa mahdollisesti juuri Sinua. Sinulle on tarjolla viihtyisän työympäristön lisäksi mukava ja kannustava työyhteisö hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2018 Jopia | Design Haaja