Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Isännöitsijä, Espoo

Oletko joustava ja itsenäiseen työskentelyyn tottunut isännöinnin ammattilainen? Onko Sinulla vahvaa kokemusta isännöintitehtävien parista, neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä. Tehtäväsi on tuottaa ratkaisuja, jotka tuovat kiinteistöille lisäarvoa. Samalla osaat huolehtia työssäsi asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjen sujumisesta.  

Isännöintiverkko Oy etsii kauttamme ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen tehtävään Espoon Leppävaaran toimistoon.

Tehtäviisi kuulu nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden asiakasvastuullinen isännöinti yhdessä ammattilaisista koostuvan tiimin kanssa.

Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Toivomme Sinulta työkokemusta kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta. Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja etusi on jonkin alan ammattitutkinnon suorittaminen (IAT, ITS tai AIT). Useissa kohteissa on tulossa korjausrakentamishankkeita, joiden parista toivomme Sinulla olevan kokemusta. Sinulla on hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin.

Tehtävien hoitaminen edellyttää avointa ja kiinnostunutta asennetta sähköisiä tietojärjestelmiä sekä uuden opettelua kohtaan. Yhtiössä otetaan käyttöön Tampuuri-toiminnanohjausjärjestelmä. Kokemus Tampuurista on eduksi, muttei välttämättömyys, koska järjestelmään koulutetaan.

Isännöintiverkko on isännöinti- ja kiinteistönjohtopalveluja tarjoava yritys, joka vastaa noin 400 yhtiön isännöinnistä pääkaupunkiseudulla. Isännöintiverkko haluaa erottua kilpailijoistaan työn laadulla, iloisella palveluasenteella ja avoimella tiedonkululla. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella.

Toivoimme, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja vakituisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 21.11.2018 mennessä alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Kanth numerosta 010 504 9992.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2018 Jopia | Design Haaja