Iloitseva joukko

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Isännöinnin ammattilaiset

Hei isännöinnin ammattilainen, kiinnostaako Sinua edetä urallasi? Oletko juuri aloittamassa tai jo onnistunut isännöinnin vastuullisessa tehtävässä ja kaipaat nyt urallesi uusia mahdollisuuksia tai haasteita? Liity Jopian parhaaseen isännöinnin A-ryhmään! Jopia Oy on erikoistunut kiinteistöalan ammattilaisten rekrytointeihin.

Etsimme pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme ISÄNNÖINNIN AMMATTILAISIA, hyviä tyyppejä vakituisiin työsuhteisiin.

Sinulle on tuttua erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevien asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden vastuullinen hoitaminen. Haluat huolehtia asiakkaiden hyvistä asiakaskokemuksista ja vaivattomasta arjen sujumisesta kohteissa. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa tuottaen ratkaisuja, jotka tuovat kiinteistöille lisäarvoa. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon.

Työskentelet ennakoivalla ja itsenäisellä otteella, Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja olet myös taitava neuvottelija, jolta ei puutu tilannetajua tai jämäkkyyttä. Tiimipelaajana nautit itsenäisestä työskentelystä myös muutosten keskellä ja saat asiakkaatkin hymyilemään. Olet luonteeltasi periksiantamaton, utelias ja kehityshakuinen. Ennen kaikkea asenteesi on rautaa!

Sopiva pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja Sinulla tulisi olla jokin alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT). Olet myös avoimesti kiinnostunut nykyaikaisten tietojärjestelmien hyödyntämisestä työssäsi.

Soita ja kerro itsestäsi, niin sovitaan tapaaminen!  Jari Kanth puh. 010 504 9992, tai lähetä hakemus alla olevan linkin kautta!

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2018 Jopia | Design Haaja