Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Teknisiä Managereita, pääkaupunkiseutu

Tunnistatko itsesi? Olet asiakaspalveluhenkinen, aikaansaava ja joustava tiimipelaaja. Haluat edelleen kehittyä ja etsit uusia haasteita liike- ja toimitilakiinteistöjen teknisen manageroinnin parista? Löytyykö Sinulta jo vahvaa aikaisempaa kokemusta kiinteistötekniikan tai rakentamisen osa-aluelta?

Etsimme asiakkaillemme TEKNISIÄ MANAGEREITA vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun liike- ja toimitilapuolen kohteisiin.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti liike- ja toimitilakiinteistöjen manageroinnista, ylläpidosta sekä kiinteistöjen taloudellisesta ja toiminnallisesta suunnittelusta ja kohteiden raportoinnista. Toimenkuvaasi kuuluvat tarvittavien kiinteistöpalveluiden järjestäminen kohteissa. Hoidat ja kilpailutat kiinteistöihin liittyvät huollot, korjaukset sekä vuokralaisten toimitilojen muutosprojektit. Vastaat kohteiden vuokralaistyytyväisyydestä ja kiinteistöjen ylläpidon seurannasta ja pitkän tähtäimen kehittämisestä varmistaen näin kiinteistöjen arvonkehityksen.

Tehtävään edellytetään sopivaa rakennus-, kiinteistö- tai talotekniikka-alan peruskoulutusta (insinööri, teknikko tai vastaava) tai soveltuvaa isännöintialan koulutusta ( ITS-tek  tai vastaava). Myös käytännön kokemus vastaavista tehtävistä on tärkeää. Sinulla on kokemusta kiinteistöissä tehtävistä korjausprojekteista sekä riittävää teknistä osaamista toimitila- ja liikekiinteistöjen parista.

Sinulta odotetaan hyvää paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä itsenäistä otetta tekemiseen ja halua uuden oppimiseen. Pyrit tekemään asioita paremmin ja osaat joustavasti etsiä uusia ratkaisuja vaikeisiinkin tilanteisiin. Lisäksi olet työssäsi tarkka ja asennoitunut tuottamaan asiakkaille pitkän tähtäimen lisäarvoa. Pääset tekemään yhteistyötä asiakkaiden sekä palveluntuottajien kanssa, joten toivomme, että asiakaspalvelu on Sinulle tärkeä juttu, etkä pelkää laittaa persoonaasi peliin.

Asiakkaamme tarjoavat Sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti sekä saat osaavan organisaation tuen. Toivomme Sinun tulevan työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 31.01.2019 mennessä alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Kanth numerosta 010 504 9992.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja