Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Kylmäasentaja, Vantaa

Oletko kokenut ilmastoinnin ja jäähdytyksen huolto-, korjaus- sekä asennustyöt hallitseva ammattilainen?

Etsimme kiinteistö- ja teollisuusprosessien parissa toimivalle asiakkaallemme KYLMÄASENTAJAA vakituiseen tehtävään Vantaalle.

Tehtäväsi koostuvat kylmälaitteiden ja -järjestelmien sekä ilmastoinnin ja jäähdytyksen huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä. Työskentelet asiakasrajapinnassa erilaisten kiinteistöjen parissa ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta itsenäisesti tai pareittain.

Työssäsi avainasemassa ovat asiakaskeskeinen toimintatapa, tiimityöskentelytaidot sekä kyky toimia itsenäisesti. Sinua odottavat mielenkiintoiset asiakkuudet, joustavat työajat ja huipputiimi tueksesi. Tässä tehtävässä Sinulla on myös mahdollisuus kehittää osaamistasi ja kouluttautua työn ohessa.

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus kylmä- ja jäädytysalan huolto- ja asennustehtävistä sekä soveltuva ammattitutkinto. Tarvitset tehtävässä menestyäksesi yli 3 kg:n kylmäaineluvat.Työssäsi tarvitset myös ajokorttia.

Soita ja kerro itsestäsi, niin sovitaan tapaaminen: Jari Kanth, puh. 010 504 9992 tai lähetä saman tien hakemus alla olevan linkin kautta!

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja