Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Palkanlaskija, Vantaa

Oletko kokenut palkkahallinnon ammattilainen, jolla on kokemusta myös kirjanpidon ja henkilöstöhallinnon avustavista tehtävistä? Olet kokonaisuuksien hahmottaja ja asioiden eteenpäin viejä. Henkilöstön sisäinen viestintä on Sinulle lähellä sydäntä ja kenties hanskaat myös sosiaalisen median kanavat niihin liittyvine toimenpiteineen. 

Arme Oy etsii kauttamme Vantaalle PALKANLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaat toimihenkilöiden ja johdon palkanlaskennasta sekä siihen liittyvistä tilastointi- ja raportointitehtävistä. Hoidat projektilaskutusta ja sen seurantaa, luottokorttiasioita, matkalaskuja sekä muita monipuolisia kirjanpidon ja henkilöstöhallinnon avustavia tehtäviä.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Suomen kielen lisäksi tule toimeen myös englannin kielellä. Sinulla on erinomainen työsuhdejuridiikan tuntemus, työehtosopimusten soveltamisen osaaminen ja tunnet teknologiateollisuuden TES:in. Olet aidosti kiinnostunut prosessien kehittämisestä ja tietotekniset taitosi ovat hyvät. Sinulla on mahdollisesti kokemusta ennestään Visma L7-järjestelmästä.

Toimenkuva on laaja ja monipuolinen ja siksi se vaatii Sinulta määrätietoisuutta, tarkkuutta ja jämäkkyyttä. Olet asiakaspalveluhenkinen, aikaansaava ja yhteistyökykyinen ammattilainen, jolla on aikaisempaa kokemusta kansainvälisestä työympäristöstä.

Arme Oy on kansainvälisesti toimiva urakointiyritys, joka työllistää noin 400 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja kaksi muuta toimipistettä Kulloossa sekä Naantalissa. Aluemyyntitoimistot sijaitsevat Kouvolassa ja Tampereella.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Lindfors numerosta 010 504 9991.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja