Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Kiinteistöpäällikkö

Haluatko kuulua kiinteistöalan valioliigaan, joka koostuu alan huippuammattilaisista? He odottavat Sinulta sitoutumista, rohkeutta, uteliaisuutta, aloitteellisuutta, ammattiylpeyttä ja osaamista. Sinulta odotetaan myös johtamiskykyä, sopeutumista ja ennen kaikkea intohimoa kiinteistöliiketoiminnan tehokkaaseen johtamiseen. Uskallat ottaa vastuuta ja valtaa käyttäen niitä järkevästi.

Etsimme asiakkaallemme KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Tehtävässä vastaat kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden toimitilakiinteistöjen vuokralaistyytyväisyydestä, kiinteistön toimivuudesta sekä palveluverkoston toiminnan laadusta ja johtamisesta. Kiinteistöraportointi ja toiminnallinen suunnittelu sujuvat sinulta vaikeuksitta. Olet jo hankkinut kannuksesi kiinteistöjen ylläpidon tai rakennuttamisen parista.

Olet parhaimmillasi oma-aloitteinen, tehokas, tarkka ja täsmällinen. Pieni paine ja stressi eivät Sinua lamaannuta, vaan piiskaavat Sinut huippusuorituksiin. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Sosiaaliset taitosi, asiakaspalveluasenne, hyvä moraali ja uskollisuus tekevät sinusta pidetyn kaverin loistavassa työyhteisössä. Sinulla on jo riittävät perustaidot ja tehtävään soveltuva koulutus ja haluat kehittyä ammatissasi joka päivä. 

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti sekä saat osaavan organisaation tuen. Toivomme Sinun tulevan työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 22.02.2019 mennessä alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Kanth numerosta 010 504 9992.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja