Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Business Park Manager, Helsinki

Tunnistatko itsesi? Johtamasi liike- ja toimitilakiinteistö on vuokrattu täyteen ja on alueen halutuin kohde. Sijoittajat ja vuokralaiset hykertelevät tyytyväisyyttään, sillä Sinä johdat kohteen palveluverkostokumppanit huippusuorituksiin joka päivä. Ei hätää, jos hieman arveluttaa. Tämä on selkeä tahto- ja tavoitetila. Sinulta löytyy kuitenkin kokemusta ja osaamista, joilla uskot pääseväsi maaliin. Eikä tässä vielä kaikki: Sinulla on rohkeutta ja ennakkoluulottomuutta kehittää liiketoiminta vieläkin kovempaan kiitoon.

Etsimme kansainväliselle kiinteistösijoittajia palvelevalle asiakkaallemme BUSINESS PARK -MANAGERIA vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti nimettyjen kohteiden toimitilojen vuokrauksesta, sijoittaja- ja vuokralaistyytyväisyydestä. Hoidat myös kohteiden palvelutason laadun tarkkailua ja kiinteistöjen kehitykseen liittyviä tehtäviä varmistaen näin kiinteistöjen arvonkehityksen. Työhösi kuuluvat niin ikään kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu sekä kohteiden raportointi.

Sosiaaliset taitosi ja asiakaspalveluosaaminen ovat huippuluokkaa ja osaat priorisoida töitäsi kiireen ja paineen keskellä. Sinulla on jo vahvaa kokemusta toimitilavuokrauksen puolelta. Koulutustaustasi on kaupallinen tai muuten tehtävää tukeva. Sinulta edellytetään hyvää stressinsietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Sinulla on itsenäinen ote tekemiseen ja halua uuden oppimiseen. Pyrit tekemään asioita paremmin ja kykenet joustavasti etsimään uusia ratkaisuja vaikeisiinkin tilanteisiin. Olet työssäsi tarkka ja asennoitunut tuottamaan asiakkaille pitkän tähtäimen lisäarvoa. Teet yhteistyötä asiakkaiden sekä palveluntuottajien kanssa, joten asiakaspalvelu on Sinulle tärkeä juttu, etkä pelkää laittaa persoonaasi peliin.

Asiakkaamme tarjoavat Sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti. Saat myös osaavan organisaation tuen. Toivomme Sinun tulevan työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 22.02.2019 mennessä alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Kanth numerosta 010 504 9992.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja