Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Sähköasentaja, Vantaa

Oletko asiakas- ja ratkaisukeskeinen sähkötyön ammattilainen? Onko Sinulla itsenäinen työskentelytapa ja hyvät sosiaaliset taidot yhdistettynä vahvaan ammattimaiseen korjausrakentamisen ja erityisesti sähkötyön osaamiseen? 

Etsimme talotekniikkaurakointiin asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen tehtävään Vantaalle.

Tehtäväsi koostuu sähköasentajan työtehtävistä korjausrakentamisen parissa. Työssäsi avainasemassa ovat asiakaskeskeinen toimintatapa, riittävä työkokemus, ongelmanratkaisukyky sekä rautainen palveluasenne. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut mielelläsi myös toiminnan kehittämiseen. Eduksesi katsotaan kokemus erilaisista teknisistä ja sähköisistä järjestelmistä sekä talousosaaminen sähköalan tunnuslukuineen. Työkohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti sekä osallistumistodistukset sähkötyöturvallisuus- ja ensiapukoulutuksiin.

Tueksesi saat yhden Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä organisaatioista, arvostetun ja kehittyvän työympäristön, hyvät ja reilut työkaverit sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja urapolulla etenemiseen.

Työ alkaa heti, kun sopiva hakija löytyy, joten soita ja kerro itsestäsi, niin sovitaan pian tapaaminen: Jari Kanth, puh. 010 504 9992. Voit myös lähettää saman tien hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja