Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Projektipäälliköitä, pääkaupunkiseutu

Oletko itsenäiseen työskentelyyn tottunut rakentamisen ammattilainen tai kenties pyrkimässä alalle? Oletko neuvottelutaitoinen ja jämäkkä tyyppi hoitamaan eri kokoisia korjausrakentamiseen liittyviä rakennuttamishankkeita tai tilamuutosprojekteja? 

Etsimme asiakkaillemme PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ vakituisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Projektipäällikkönä vastaat projektien hankesuunnittelusta ja toteutuksesta sekä kohteiden aikataulutuksesta. Toimit tiiviisti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa aina käyttöönottoon ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet projekteja päättäväisesti eteenpäin ja hallitset laajoja asiakokonaisuuksia. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet luottamusta herättävä henkilö, joka haluaa koko ajan kehittää itseään myös ammatillisesti. Sinulta löytyy jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta rakennusprojektien läpiviennistä joko työmaatehtävien parista tai rakennuttajan roolissa. Tehtävien toimenkuvaa voidaan kokemuksestasi riippuen räätälöidä osaamisellesi sopivaksi. Tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio kasvaa kokemuksen kertyessä alan ammattilaiseksi. 

Olet koulutukseltasi DI, RI amk tai RI ja RAV- tai RAP-pätevyys on ehdottomasti etusi. Sinulla on lisäksi hyvät IT- taidot ja tulet työssäsi toimeen myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai soita niin kerromme lisää. Työtehtävät täytetään heti osaavan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Jari Kanth, puh 010 504 9992

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja