Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Johtava ympäristöasiantuntija, Ecoreal Oy, Helsinki

Tunnetko vastuuta, kun puhutaan ihmisistä, ympäristöstä ja taloudesta? Onko Sinulla kokemusta ympäristösertifioinnista (LEED- ja/tai BREEAM) sekä kykyä toimia perehdyttäjänä ja tulevaisuudessa tiiminvetäjänä?  

EcoReal Oy etsii kauttamme Helsingin Käpylään JOHTAVAA YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA vakituiseen tehtävään.

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen sertifioinnin ja ympäristösertifioinnin toteutus. Kohteet ovat sekä uusia että jo käytössä olevia rakennuksia.

Toivomme Sinun olevan nopea oppimaan uutta ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Olet itseohjautuva ja Sinulla on jo ennestään käytännön työkokemusta kiinteistöjen ympäristöluokittelun parista. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja kykenet tekemään laadukasta työtä sekä samalla pitämään kiinni aikatauluista. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät työstä asiakasrajapinnassa.

Sopiva koulutustaustasi on diplomi-insinööri tai insinööri ja Sinulla on tarvittavat pätevyydet alalle (LEED ja/tai BREEAM). Tehtävässä tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tehtävä voi edellyttää matkustamista asiakkaiden luona eri puolella Suomea.

Rento työilmapiiri, mielenkiintoiset ja haasteelliset tehtävät sekä osaava, ammattilaisista koostuva henkilöstö odottavat Sinua. Tarjolla ovat myös monipuoliset työsuhde-edut sekä henkilökohtainen urapolku. 

EcoReal Oy on palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteena on pienentää asiakkaiden energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Lue lisää www.ecoreal.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Liity mukaan innovatiivisen kasvuyrityksen tarinaan!

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuksesi mahdollisimman nopeasti kuitenkin viimeistään 31.03.2019.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja