Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Kiinteistöpäällikkö, pääkaupunkiseutu

Herätys! Tilaisuutesi on tullut. Nyt on tarjolla paikka kiinteistömarkkinoiden huippujoukkueeseen Sinulle, joka kaipaat työhösi positiivista ilmapiirin vaihdosta. Kyseessä on toimintakulttuuriltaan edelläkävijäorganisaatio, jossa sitoutuminen, rohkeus ja uteliaisuus ovat arvossaan. Empaattisuus, aloitteellisuus ja ammattiylpeys otetaan tosissaan. Haluatko tsekata, mistä on kysymys?

Etsimme asiakkaallemme KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Sinä tiedät, mitä kiinteistöpäällikkö tekee, joten tehtävälista on tarpeeton. Oletko juuri Sinä se ammattilainen ja hyvä tyyppi, jonka panoksen huippujoukkue tarvitsee pysyäkseen huippujoukkueena? Kokemusta ja näkemystä on kertynyt ja soveltuva koulutus plakkarissa?

Asiakkaamme antaa Sinulle mahdollisuuden päästä ratkomaan haasteita itsenäisesti osaavan organisaation tuella. Tässä duunissa tarvitaan myös lontoon kieltä, joten go go go!

Heräsikö uteliaisuus? Hyvä, niin pitikin! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 5.4.2019 mennessä alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Kanth numerosta 010 504 9992.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja