Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Kylmäalan huoltopäällikkö, Vantaa

Hei kylmän vankka ammattilainen! Löytyykö kokemusta esimiestehtävistä? Kiinnostaako uusi kylmähaaste?

Etsimme asiakkaallemme KYLMÄALAN HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ Vantaalle.

Vastaat asiakkaiden kylmäteknisten järjestelmien huollon, korjauksen ja ylläpidon työnjohdollisista tehtävistä. Hallitset kylmäteknisten saneerausprojektien kokonaisuuksia. Hoidat palvelusopimuksia sekä tarjouslaskentaa ja teet hyvällä asenteella yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Työotteesi on itsenäinen ja tavoitteellinen. 

Sinulla on kylmäalan ammattitutkinto. Esim. insinöörin tai teknikon tutkinto on etusi. Kylmäteknisen alan kokemus ja kokemus myös esimiestehtävistä ovat edellytyksiä tehtävään.

Sinulle on tarjolla joustavat työajat ja huipputiimin tuki. Myös kilpailukykyinen palkkaus ja hyvät kehittymismahdollisuudet ovat ulottuvillasi.

Soita ja kerro itsestäsi, niin sovitaan tapaaminen: Pia Brusin, puh. 010 504 9990 tai lähetä saman tien hakemus palkkapyyntöineen alla olevan linkin kautta!

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja