Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Putkiasentaja, Tatec Huolto Oy

Onko nyt putkiasentajien putkiasentaja näköpiirissä? Onko tullut hyvää palautetta asiakkailta? Jos Sinä haluat yritykseen, jossa kaikki työntekijät yhdessä sitoutuvat laadukkaaseen tekemiseen ja hyvään palveluun, tilaisuutesi on tullut. Toimi heti, hae tehtävää ja vokottele vielä samanmoisella asenteella oleva putkiasentajakaverisikin mukaan! 

 

Tatec Huolto Oy etsii kauttamme ammattitaitoista ja kokenutta, mielellään hitsaustaitoista PUTKIASENTAJAA / PUTKIASENTAJIA Vantaalle.

 

Työsi sisältää vaihtelevia putkihommia erilaisissa kohteissa PK-seudulla, joten työpäivät eivät tosiaankaan ole samanlaisia keskenään. 

  

Sinä teet työsi laadukkaasti, asiakasta kunnioittaen ja hyvin palvellen. Hyvällä palveluasenteella syntyy pitkiä asiakkuuksia ja suosittelua, joka on markkinointikeinoista tehokkain. Sinunkin mielestäsi työssä on tosi mielekästä saada palvella asiasta täysin tietämätöntä asiakasta ja saada hänestä tyytyväinen asiakas. Sen lisäksi, että itselläsi on hyvä fiilis, asiakas on tyytyväinen ja kaikki tykkää.   

  

Sinulla on putkiasentajan koulutus ja alan huolto-, korjaus- ja asennustehtävät ovat Sinulla lähes dna:ssa. Hitsaustaidosta saat plussaa. Suomen kielen taitosi on sujuva. Teet työsi itsenäisesti ja olet oma-aloitteinen tyyppi sen lisäksi, että peukalosi eivät ole keskellä kämmentä. Hyvä homma, jos Sinulla on ajokortti. Ajelet kohteisiin omalla työautolla, joka on lastattu asiaankuuluvilla työkaluilla. Myös tarvittava muu työvarustus tarjotaan. Sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä on käytössä, joten ei tarvitse papereita pyöritellä! 

 

Tatec Huolto Oy kertoo: Yhteistyö kanssamme on vaivatonta ja sujuvaa. Ammattitaito, joustavat ja innovatiiviset toimintatavat sekä tinkimätön asenteemme tekevät meistä luotettavan kumppanin vaativien talotekniikkakohteiden toteutukseen ja huoltoon. Laatu ja palvelu ohjaa kaikkea tekemistämme. Meidät tavoittaa helposti ja yhdessä asiakkaan kanssa päätetyt toimenpiteet ja aikataulut toteutuvat niin kuin on sovittu. Älä huolehdi – me hoidamme talotekniikan urakoinnista huoltoon. 

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 30.4.2019 ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.  

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jopia Oy:stä Pia Brusin, puh. 010 504 9990.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja