Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

IV-Huoltopäällikkö, Consti Talotekniikka Oy

Hei IV-alan työnjohdon vankka ammattilainen, etsitkö uusia haasteita? Haluatko mukaan mahtavaan tiimiin, jossa on rento porukkahenki? Otapa uusi askel ja hae tehtävää, jossa ammattitaitosi pääsee kunnolla oikeuksiinsa!

Consti Talotekniikka Oy etsii kauttamme IV-HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ Vantaalle vakituiseen tehtävään.

Toimit asentajien esimiehenä. Kehittävällä ja aktiivisella otteellasi ohjaat huoltoyksikköä vastaten tiimisi työnjohdollisista tehtävistä sekä töiden ja resurssien organisoinnista. Teet mm. IV-huoltotöiden laskentaa, hoidat pitkäjänteisesti asiakaskohteita ja niiden seurantaa. 

Tehtävään sopivan koulutustaustasi lisäksi Sinulla on käytännön kokemusta IV-huoltotöiden työnjohtotehtävien parista sekä IV-tekniikan tarjouslaskennasta. Olet omatoiminen tekijä, jolla on hyvät yhteistyötaidot sekä asiakaslähtöinen työskentelytapa. Joukkuehenkeä löytyy ja haluat oppia uutta sekä kehittää toimintoja eteenpäin.

Consti on yksi suomen johtavista korjausrakentamisen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Yrityksen vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys, monipuolisuus, kattava palvelutarjonta sekä innovatiivisten ratkaisujen tarjoaminen. Vuonna 2017 Consti-konsernin liikevaihto oli 300,2 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Consti listautui Helsingin Pörssiin vuoden 2015 lopulla. www.consti.fi  

Liity mukaan Constin reiluun ja rentoon tiimiin. Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 03.05.2019 mennessä, alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin Jopia Oy:stä, p. 010 504 9990.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja