Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Kylmäasentajia, Pk-seutu, Turku ja Oulu

Kylmääkö? Kylmää! Jos Sinulla on muutaman vuoden kokemus kylmäalan asennus- ja huoltotöistä, sekä luvat itsenäiseen työskentelyyn ja etsit uusia haasteita, tämä voi olla juuri Sinulle.

Etsimme asiakkaillemme useita KYLMÄASENTAJIA vakituiseen tehtävään mm. pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Ouluun.

Tehtävä sisältää vaihtelevien asiakaskohteiden talotekniikan kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöitä.

Olet oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen tyyppi, joka tulee hyvin toimeen asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Pääset mukaan ammattitaitoiseen tiimiin, jossa työpanostasi arvostetaan ja mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen on itsestään selvyys. 

Muutaman vuoden kokemus kylmäalalta, kylmäasentajan ammattitutkinto ja vähintään 3 kg:n (y3) kylmäaineluvat ovat taskussasi. Hallitset tietotekniikkaa sopivasti ja Sinulla on valmiudet käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Kaupan kylmäkin on Sinulle kenties tuttua. Sinulla on myös ajokortti.  

Lähetä saman tien hakemus alla olevan linkin kautta! Mainitse myös mille alueelle olet hakemassa. Jos haluat lisätietoa, soita Niko Savikko, puh. 010 504 9992.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja