Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Myyntipäällikkö, Vantaa

Kiinnostavatko yrityksille suunnatut modernit viestintä- ja neuvotteluhuoneratkaisut? Haluatko olla mukana kehittämässä asiakkaiden neuvotteluja digitaalisen esitystekniikan avulla?

Valtakunnallisesti toimiva asiakkaamme Ictum Oy etsii kauttamme innokasta MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Vantaalle.

Ictumin ensiluokkaisen palvelun perustana ovat markkinoiden johtavien valmistajien AV-laitteet ja infojärjestelmäratkaisut (Digital Signage). Sinun tehtäväsi on toimia osana myyntitiimiä ja luoda aktiivisesti uusia asiakaskontakteja. Hoidat itsenäisesti pääkaupunkiseudun myyntiä ja myös jo olemassa olevia asiakkaita. Tehtävässä pääset kehittymään urallasi myynnin parissa. Työskentelet Vantaan toimipisteeltä käsin, osana Ictum Oy:n osaavaa porukkaa.

Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus ja mieluiten jonkin verran B to B-myyntikokemusta. Olet innokas oppimaan uutta ja nälkäinen tekemään tulosta. Vuorovaikutustaitosi ovat kunnossa ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Tietotekninen osaamisesi ja neuvottelutaitosi ovat erinomaiset. Kielitaidosta saat plussaa. Halu kehittyä ammattilaisena, aktiivisuus ja vahva draivi edistää myyntiä ovat jo erinomainen lähtökohta tehtävään. Oman auton käyttömahdollisuus asiakaskäyntien tekemisessä on välttämättömyys.

Ictum Oy tarjoaa Sinulle nykyaikaiset toimitilat hyvällä sijainnilla ja mukavan yrittäjähenkisen työyhteisön lisäksi kilpailukykyisen, osittain tulokseen sidotun palkkauksen. Ictumin tärkeimmät arvot ovat tiimityöskentely, ammattitaito ja luova ajattelu. Tutustu yritykseen tästä: www.ictum.fi 

Kerro itsestäsi, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2019 ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Lindfors puh. 010 504 9991.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja