Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Vastikekirjanpitäjä vuorotteluvapaan sijaisuuteen

Kiva tiimipelaaja haussa! Oletko innokas oppimaan uutta ja tekemään kiinteistöalalla monipuolista taloushallinnon työtä reippaalla ja iloisella asiakaspalveluasenteella?

Isännöintiverkko Oy etsii kauttamme VASTIKEKIRJANPITÄJÄÄ vuorotteluvapaan sijaisuuteen.  

Tehtäviisi kuuluvat vastike- ja vuokrareskontrat, vastikeperintä, täsmäyttäminen ja päivittäminen. Toimit osana iloista taloushallinnon tiimiä ja palvelet asiakkaita sekä puhelimitse että sähköpostitse. Asiakaspalvelulla on tässä tehtävässä iso rooli.    

Olet reipas ja tarkka tekijä, jolla on oma-aloitteinen työskentelytapa. Sinulla on alaan soveltuva koulutustausta ja mielellään jonkin verran kokemusta vastikevalvonnasta ja kiinteistöalan töistä. Fivaldi- ja/tai Tampuuri -järjestelmien osaaminen on toivottavaa mutta ei pakollista.    

Isännöintiverkko on isännöinti- ja kiinteistönjohtopalveluja tarjoava yritys, joka vastaa noin 400 yhtiön isännöinnistä pääkaupunkiseudulla. Isännöintiverkko haluaa erottua kilpailijoistaan työn laadulla, iloisella palveluasenteella ja avoimella tiedonkululla. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella.

Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Lindfors numerosta 010 504 9991.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja