Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstön rekrytointi- ja vuokrauspalveluja sekä henkilön persoona-analyysejä Thomas-järjestelmää hyödyntäen. Rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Työnhakijoille olemme luotettava ja yksilöllistä palvelua korostava toimija. Etsimme hakijoille heidän toiveitaan ja tavoitteitaan vastaavan työtehtävän. Yhdellä työhakemuksella voi saada useita työmahdollisuuksia. Myös lyhytaikainen työ voi olla ponnahduslauta vakituiseen työhön. Katso avoimet työpaikat www.jopia.fi ja jos meillä ei ole juuri nyt sopivaa työtehtävää tarjolla, jätä avoin hakemus ja ansioluettelosi.

Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, kerromme myös siellä avoimista työpaikoista!

Taloustaitajat, avoin haku

Hei Sinä vahva taloustaitaja ja taloushallinnon ammattilainen, kaipaatko uusia haasteita urallesi? Liity Jopian TALOUSTAITAJAT-ryhmään, niin kuulet mielenkiintoisista taloushallinnon avoimista tehtävistä aina ensimmäisten joukossa! Jopian kautta lukuisat taloushallinnon ammattilaiset ovat jo löytäneet uuden kivan työpaikan!

Etsimme jatkuvasti pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkaillemme erilaisiin tehtäviin TALOUSHALLINNON AMMATTILAISIA sekä määräaikaisiin että vakituisiin työsuhteisiin.

Voit olla alan monitoimiosaaja, joka hallitsee kirjanpidon tilinpäätöksineen, alv-asiat, reskontrat ja muut viranomaisraportoinnit ja paukkuja riittäisi lisäksi vaikkapa palkanlaskennan tehtäviin. Ulkoisen laskennan lisäksi työhösi voisi kenties kuulua myös sisäisen laskennan tehtäviä ja raportointia. Voit olla ammattilainen, joka pitää erilaisista taloushallinnon järjestelmien kehityshankkeista ja konsultoivasta työstä. Voit olla tehtävänsä niin hyvin taitava henkilö, että kaipaat lisää haasteita ja olet valmis avaamaan uusia ovia.

Olet motivoitunut osaaja, joka viihtyy numeroiden parissa. Olet sujut alan eri järjestelmien kanssa ja muutenkin ennakkoluuloton erilaisten ohjelmien käytön suhteen. Osaat hyödyntää myös Exceliä työssäsi. Koska etsimme tekijöitä suomalaisiin yrityksiin, suomen kielen taitosi on sekä suullisesti että kirjallisesti erinomainen. Ruotsin ja englannin kielen osaaminen ovat Sinulle iso plussa, sillä asiakasyrityksillämme on yhä useammin tarvetta monipuoliselle kielitaidolle. Toisaalta, jos olet kokenut tekijä vailla vieraan kielen taitoa, liity silti taloustaitajiin! Joka paikassahan ei tarvita vieraita kieliä.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi jne mutta eniten merkitsee kokemuksen kautta hankittu osaamisesi ja myös se, minkälainen oikeasti olet - vuorovaikutustaitoja unohtamatta.

Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja kokemuksestasi. Milloin olisit valmis uusiin haasteisiin? Kerro minkälaiset tehtävät kiinnostavat Sinua eniten, niin osaamme tarjota Sinulle oikeanlaisia uusia haasteita! Kerro myös, olisitko valmis määräaikaisiin tehtäviin vai etsitkö mieluiten vakituista tehtävää.

Lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Kontaktoimme Sinua, kun profiiliisi sopiva tehtävä tulee avoimeksi.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja