fbpx

LVI-valvoja, Oulu

Tervehdys LVI-työnjohto- tai -valvontatehtävien parista kokemusta omaava ammattilainen! Etsitkö urallesi uusia haasteita tai uutta näkökulmaa?

Etsimme asiakkaallemme LVI-VALVOJAA Ouluun.

Tehtävässä hoidat asiakkaiden rakennushankkeissa talotekniikan rakennuttamis-, valvonta- ja asiantuntijatehtäviä eri yhteistyötahojen kanssa. Tontillesi kuuluu talotekniikan suunnittelunohjaus ja koordinoit sekä valvot hankkeiden LVI-urakkasuorituksia. Kohteesi ovat liike-, toimisto- ja julkisia rakennuksia sekä prosessitekniikkaan liittyviä pieniä ja suuria korjaus- ja uudishankkeita.

Odotamme sinulta usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä itsenäiseen työhön. Olet lisäksi vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja hallitset alan tietotekniset sovellukset.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (LVI-teknikko, insinööri tai DI). FISE:n myöntämä talotekniikkatöiden valvojan pätevyys ja/tai RAP-pätevyys sekä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä ja matkustusvalmiutta Pohjois-Suomessa.

Sinua odottaa asiantuntijoista koostuva rento ja mukava työyhteisö sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää 30.09.2019 mennessä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja