fbpx

COVID-19-viruksen vaikutus toimintaamme

Otamme COVID-19-viruksen vakavasti ja toimimme ennaltaehkäisevästi poikkeustilanteen huomioiden. Seuraamme viranomaismääräyksiä ja ohjeistuksia tarkkaan. Hyvät videohaastatteluratkaisut mahdollistavat kykyämme palvella asiakaitamme ja työnhakijoita normaalisti.

Työnhaku tapahtuu edelleen meillä järjestelmämme kautta sähköisesti ja hakijatapaamiset korvataan nyt pääsääntöisesti videotapaamisilla. Lähetämme videohaastatteluun kutsuttavalle selkeät ohjeet ja linkin tapaamiseen. Asiakkaitamme palvelemme puhelimitse ja sähköisesti, tapaamiset korvataan pääosin videotapaamisilla. Työtä on edelleen tarjolla ja kauttamme etsitään jatkuvasti myös suorahaun kautta osaajia eri aloille. Rekrytointi sujuu näin myös tässä poikkeavassa tilanteessa. Pystymme tuottamaan palvelujamme myös tässä poikkeavassa tilanteessa ajasta ja paikasta riippumatta.

Poikkeustilanteesta huolimatta toivomme, että yritysten toimintakyky pysyy yllä. Kohdistamalla arjen ostokset sekä palvelut myös paikallisille pienille yrityksille, turvaamme työelämän jatkuvuuden.

Olemme ohjeistaneet asiakkaillamme työskenteleviä työntekijöitä ja päivitämme ohjetta tilanteen kehittyessä. Kaikkia sidosryhmiä on ohjeistettu olemaan meihin yhteydessä, mikäli koronatapauksia ilmenee. Jos epäilet, että olet ollut tekemisissä koronainfektioon sairastunen henkilön kanssa ja saat kuumetta tai hengitystieoireita 14 vuorokauden kuluessa tapaamisesta, ilmoita siitä viipymättä meille ja noudattamalla yhdessä THL:n antamia ohjeita pysymme terveenä ja pystymme ehkäisemään viruksen leviämisen.

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

 

 

Tietosuojaseloste

© 2020 Jopia | Design Haaja