fbpx

Henkilöstövuokraus

Vuokraamme henkilöstöä asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta.

Henkilöstövuokraus on joustava vaihtoehto ja soveltuu tilanteeseen, jossa yritykselläsi on tarve palkata uutta henkilöstöä mm. erilaisiin projekteihin, lomatuurauksiin, muihin määräaikaistarpeisiin tai kausivaihteluista johtuviin tilanteisiin. Kauttamme vuokrataan henkilöstöä joko muutaman kuukauden mittaisiin tai pitempiaikaisiin tehtäviin. Usein osaaja työllistyy yritykseen vuokrausjakson jälkeen. Henkilöstövuokrauksen kautta varmistutaan henkilön sopivuudesta työhön. Aina ei voi tietää kuinka työtehtävät ja tehtävän rooli muotoutuvat ajan kuluessa. Yrityksellä voi olla myös tilanteita, joissa joudutaan odottamaan rekrytointilupaa tai joudutaan katsomaan miten liiketoiminta ja markkinat kehittyvät, jolloin vakinaistamisen mahdollisuus selviää vasta myöhemmin. Henkilöstövuokrauksessa pääset hyödyntämään myös laajaa hakijakantaamme. Haastattelemme jatkuvasti päteviä ammattilaisia, jotka ovat valmiina uusiin haasteisiin.

Teemme työsopimuksen vuokratyöntekijän kanssa ja vastaamme kaikista työnantajavelvoitteista ja kustannuksista kuten palkanmaksusta, palkkojen sivukuluista, työsuhdeasioista, työterveyshuollosta ja työntekijän vakuuttamisesta puolestanne.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) jäsenyritys ja jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan henkilöstöpalvelualan toimintaperiaatteita. Lue lisää tästä linkistä: https://hpl.fi/henkilostopalveluala/vastuullisuus-ja-toimintaperiaatteet/ Kiinnitämme huomiota mm. yrityseettisisiin arvoihin sekä noudatamme työnantajavelvoitteita. Toiminnallamme on palvelutakuu.

Soita ja kysy lisää!

Tietosuojaseloste

© 2020 Jopia | Design Haaja