fbpx

Yksikönpäällikkö, Soukan Huolto / Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Espoo

Oletko kiinteistötekniikan/LVISA-alan ammattilainen tai kokenut työnjohdon konkari, jolle asiakaspalvelu on tärkeää? Pidätkö arvossa sosiaalisuutta ja sitoutumista, rohkeutta ja uteliaisuutta? Löytyykö Sinulta empaattisuutta, aloitteellisuutta ja ammattiylpeyttä osaamisestasi. Lue lisää!

Soukan Huolto/ Braleva Kiinteistöpalvelut Oy etsii kauttamme kiinteistöhuollon YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen tehtävään Espooseen.

Vastaat kokonaisvaltaisesti yksikön liiketoiminnasta, tulosjohtamisesta, asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä sekä kannattavasta kasvusta ja kilpailukyvyn ylläpidosta. Kuulut johtoryhmään ja vastaat myös yksikkösi henkilöstöjohtamiseen ja työturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Arjessa johdat ja osaat motivoida yksiköidesi henkilöstöä kohti yhteistä päämäärää. Päivittäisellä tasolla huolehdit resursoinnista ja koordinoit henkilöstön työkuormaa ja toimit yksikkösi toimihenkilöiden lähiesimiehenä. Osaat antaa neuvoja kollegoillesi kentällä ja pidät huolta, että tiimisi tuottaa asiakkaille laadukasta ja korkealaatuista palvelua. Vastaat huollon tarjouslaskennasta, kilpailutuksista ja reklamaatioiden käsittelystä. Huolehdit palvelutarjonnan laajentamisesta nykyisissä asiakkuuksissa ja liiketoiminnan kehittämisestä niin asiakkaiden kuin sisäisten prosessien osalta. Olet sosiaalinen, sopivalla tavalla kaupallisesti asennoitunut ja ratkaisukeskeinen osaaja, jolla pysyvät langat käsissä kiireenkin keskellä. Osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja tehdä päätöksiä.

Sinulta löytyy aitoa kiinnostusta esimiestehtäviin ja johtamisen kehittämiseen hyvän henkilöstökokemuksen aikaansaamiseksi. Johtamistyyliltäsi olet jämäkkä sekä reilu osaaja, jolle laadukas työnjälki ja erinomainen asiakaspalvelu ovat itsestäänselvyys.

Arvostamme sopivaa ammatillista koulutustaustaa, aikaisempaa kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta/LVISA- alalta sekä tuntemusta huoltoliiketoiminnasta.

Tarjoamme mukavien työkavereiden tukemana monipuolisen tehtävän jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jossa toiminnan keskiössä on aina asiakas. Ympärilläsi on kokeneet kollegat, työnjohtajia sekä ammattitaitoinen kenttähenkilöstö.

Soukan Huolto kuuluu Braleva kiinteistöpalveluihin, joka kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, arkemme sankarit. Bralevalaisia on jo yli 150 ja liikevaihto vuonna 2018 oli 15 milj. €. www.braleva.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin puh. 010 504 9994 tai Pia Brusin Puh. 010 504 9990. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.10.2019.

Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja