fbpx

3D-putkistosuunnittelija, Recion Oy, Helsinki, Ylivieska tai Varkaus

3D-putkistosuunnittelija, etsitkö uusia haasteita? Onko kokemusta PDMS-/E3D suunnitteluohjelmistoista? 

Recion Oy etsii kauttamme 3D-PUTKISTOSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsingin, Ylivieskan tai Varkauden toimipisteeseen.

Tulet toimimaan suunnittelutiimin jäsenenä ja toimenkuvaasi kuuluvat layout- ja putkistosuunnittelun eri tehtävät asiakkaiden toimeksiantojen parissa kotimaassa ja ulkomailla. Pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Projektin toteutuksen perusta on ajan, budjetin ja laadun kultainen kolmio, jota täydentää turvallisuus. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (LVI/-konetekniikka- tai vastaava DI- tai insinöörikoulutus) sekä ammatillisen osaamisen lisäksi aikaisempaa näyttöä vastaavista tehtävistä. Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja ilmaisemaan itseäsi selkeästi myös englannin kielellä. Sinulta toivotaan asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua. Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuuden putkistosuunnittelusta PDMS / E3D 3 D-suunnnitteluohjelmistolla.

Tarjolla on mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Sinua odottaa asiantuntijoista koostuva rento ja mukava työyhteisö sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tarjottimella kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahva tuki.

Recionin yritystaustalla on pitkät perinteet Suomessa ja yritys toimii lisäksi Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Yhtiö tarjoaa projektijohtamisen ja putkistojen suunnittelupalveluita, mekaanisia asennuksia, paikalla valmistettuja säiliöitä, konepajavalmistusta ja kuumasinkitystä. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa ja Recionilla työskentelee yli kolmesataa ihmistä Suomessa. www.recion.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin puh. 010 504 9994.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2019.

Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja