fbpx

3D-admin-/pääkäyttäjä, Recion Oy, Helsinki, Ylivieska tai Varkaus

Haussa 3D-putkistosuunnittelun osaaja, jolla on aikaisempaa kokemusta PDMS-/E3D suunnitteluohjelman ylläpitämisestä.  

Recion Oy etsii kauttamme 3D-ADMIN/PÄÄKÄYTTÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Helsingin, Ylivieskan tai Varkauden toimipisteeseen.

Toimit PDMS-/ E3D-suunnitteluohjelman pääkäyttäjänä, vastaat putkistosuunnittelutiimin järjestelmistä ja niiden ajantasaisuudesta. Tuet projektin aikaista suunnittelun läpivientiä ja ylläpidät sekä kehität ohjelmistoympäristöä. Operoit avainroolissa sekä asiakkaiden että sisäisen projektiryhmän suuntaan. Pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa projekteissa alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Projektin toteutuksen perusta on ajan, budjetin ja laadun kultainen kolmio, jota täydentää turvallisuus. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (LVI/-konetekniikka tai vastaava DI- tai insinöörikoulutus). Ammatillisen osaamisen lisäksi sinulta löytyy vankkaa kokemusta PDMS-/E3D suunnitteluohjelmiston parista. Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja ilmaisemaan itseäsi selkeästi myös englannin kielellä. Sinulta toivotaan kykyä johtaa kehitysprojekteja sekä kouluttaa suunnittelijoita innostavalla otteella. Hyvien vuorovaikutustaitojen, määrätietoisen asenteen ja vastuunottohalun lisäksi olet toiminut aikaisemmin teollisuuden putkistosuunnittelun pääkäyttäjän tehtävien parissa.  

Sinulle on tarjolla mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Sinua odottaa asiantuntijoista koostuva rento ja mukava työyhteisö sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahva tuki ovat ulottuvillasi.

Recionin yritystaustalla on pitkät perinteet Suomessa ja yritys toimii lisäksi Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Yhtiö tarjoaa projektijohtamisen ja putkistojen suunnittelupalveluita, mekaanisia asennuksia, paikalla valmistettuja säiliöitä, konepajavalmistusta ja kuumasinkitystä. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa ja Recionilla työskentelee yli kolmesataa ihmistä Suomessa. www.recion.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin puh. 010 504 9994.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2019.

Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja