fbpx

Lakimies, Helsinki

Kokemusta rakennus- ja kiinteistöalan juridiikasta, rakentamiseen liittyvistä erimielisyyksistä sekä kiinteistöjen käyttöön liittyvistä sopimuksista? Etsimme juuri Sinua!

Etsimme asianajotoimistoon LAKIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Rakentamiseen liittyvät juridiset ongelmat koskevat useasti urakka- tai suunnittelusopimuksia tai osapuolten sopimuksenvastaista menettelyä. Toivomme, että tunnet hyvin rakennusalan yleiset sopimusehdot YSE 1998 ja niitä koskevat soveltamiskäytännöt. Toimit kenties tällä hetkellä rakennusalan yrityksessä lakimiehenä tai hoidat jo asianajotoimistossa rakennusalan asiakkuuksia.

Aito kiinnostus ja ymmärrys rakennusalaa kohtaan on tärkeää, kuten myös itsenäinen kyky hoitaa neuvottelut ja toimeksiannot asiakkaiden kanssa itsenäisesti alusta loppuun. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, isojen kokonaisuuksien ja samalla pienten yksityiskohtien hallintaa. Stressinsietokykysi on korkealla ja tavoittelet erinomaisia henkilökohtaisia suorituksia positiivisella ja asiakaslähtöisellä asenteella.

Ilmaiset itseäsi taitavasti sekä suullisesti että kirjallisesti ja herätät myös olemuksellasi asiakkaiden luottamuksen puolellesi. Yritysten muutostilanteissa tarvitaan hyvää tilannetajua ja käytännönläheistä toimintatapaa. Kansainvälisten asiakkaiden ja kumppanien kanssa sujuva englannin kielen taito on välttämätön ja ruotsin kielen osaaminen on etusi.

Oikealle ehdokkaalle asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden nopeaan ammatilliseen kehittymiseen haastavien ja mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa.Tarjolla viihtyisän työympäristön lisäksi mukava ja kannustava työyhteisö hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja