fbpx

Palkanlaskija, AST-Accounting Services Tilimatic Oy, Helsinki

Oletko kokenut palkkahallinnon ammattilainen ja etsimässä uusia haasteita! Sinulla on hyvä englannin kielen taito ja haluaisit hyödyntää kielitaitoasi. Olet aidosti asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöstä tykkäävä tekijä. Tämä on sitten juuri Sinulle:  

AST-Accounting Services Tilimatic Oy etsii kauttamme PALKANLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.  

Tehtäviisi kuuluvat Suomessa toimivien asiakasyritysten palkanlaskentatehtävät – määrätietoisella, tarkalla ja jämäkällä otteella. Paineensietokykykin kuuluu vahvuuksiisi.

Olet koulutukseltasi esimerkiksi merkonomi tai tradenomi.  Sinulle on kertynyt hyvää TES-osaamista. Kansainvälisessä ympäristössä pystyt kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti. Sinun ei tarvitse vielä osata ammattisanastoa englanniksi; riittää kun haluat oppia. Sinulla on kokemusta monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä ”koko työketjun osalta” sekä mahdollisesti kokemusta ennestään Personec W -järjestelmästä.  

Sinulle on tarjolla työ vakavaraisessa tilitoimistossa moderneine työtiloineen Helsingin keskustassa. Työskentelet osana aikaansaavaa ja energistä palkkatiimiä. Saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi ja palkkauksen taitojesi mukaan. www.ast.fi  

Kiinnostuitko? Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi; liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Lindfors, Jopia Oy, 010 504 9991.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja