fbpx

Lujuuslaskija, Recion Oy, Helsinki, Ylivieska tai Varkaus

Putkiston lujuuslaskija, etsitkö uusia haasteita? Onko kokemusta Caepipe, F-pipe, Caesar II ja VVD ohjelmistoista? 

Recion Oy etsii kauttamme LUJUUSLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsingin,Ylivieskan tai Varkauden toimipisteeseen.

Tulet toimimaan suunnittelutiimin jäsenenä ja toimenkuvaasi kuuluvat painelaitelaskelmat ja jännitysanalyysit kotimaan ja ulkomaan projekteissa. Pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Projektin toteutuksen perusta on ajan, budjetin ja laadun kultainen kolmio, jota täydentää turvallisuus. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (Kone-/Energiatekniikkainsinööri tai vastaava DI- koulutus) sekä ammatillisen osaamisen lisäksi aikaisempaa näyttöä vastaavista tehtävistä. Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja ilmaisemaan itseäsi selkeästi myös englannin kielellä. Sinulta toivotaan asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua. Arvostamme aikaisempaa kokemusta teollisuusputkistojen lujuuslaskennoista.

Sinulle on tarjolla mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Asiantuntijoista koostuva rento ja mukava työyhteisö sekä mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen odottavat Sinua. Kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahva tuki ovat ulottuvillasi.

Recionin yritystaustalla on pitkät perinteet Suomessa ja yritys toimii lisäksi Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa. Yhtiö tarjoaa projektijohtamisen ja putkistojen suunnittelupalveluita, mekaanisia asennuksia, paikalla valmistettuja säiliöitä, konepajavalmistusta ja kuumasinkitystä. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa ja Recionilla työskentelee yli kolmesataa ihmistä Suomessa. www.recion.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin puh. 010 504 9994.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2019.

Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja