fbpx

Tekninen Isännöitsijä, Isännöintiverkko Oy

Hei teknisen isännöinnin ammattilainen! Onko Sinulla useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta? Oletko asiakaspalveluhenkinen, hyvät neuvottelutaidot ja yhteistyötaidot omaava osaaja?

Isännöintiverkko Oy etsii kauttamme TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Espoon Kivenlahden toimistoon.  

Toimit pääkaupunkiseudun alueella kiinteistöjen ylläpidon ja teknisten palvelujen parissa. Hoidat kiinteistöjen korjaushankkeita ja niiden valvontaa. 

Kykenet toimimaan ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Sinulla on hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. Sinulta toivotaan kokemusta teknisenä isännöitsijänä toimimisesta, projektijohtamisesta sekä asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamishankkeista. 

Sopiva pohjakoulutuksesi on rakentamisen tai talotekniikan alueelta tai jokin alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT). Kokemus Tampuuri- toiminnanohjausjärjestelmästä on eduksesi.

Isännöintiverkko Oy kuuluu Braleva kiinteistöpalveluihin, joka kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, arkemme sankarit. Isännöintiverkon toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella. Bralevalaisia on jo yli 150 ja liikevaihto vuonna 2018 oli 15 milj. €. www.braleva.fi 

Sinulle on tarjolla itsenäinen, mielenkiintoinen ja vakituinen tehtävä sekä kilpailukykyinen palkkaus vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin puh. 010 504 9990 tai Jorma Brusin Puh. 010 504 9994. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.11.2019.

Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja