fbpx

Muuttotarkastaja, Helsinki

Hei sinä huoneistoremonteista kokemusta omaava, positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja tarkka persoona! 

Etsimme isännöintialalla toimivalle asiakkaallemme asuntojen MUUTTOTARKASTAJAA vakituiseen tehtävään pääkaupunkiseudun kohteisiin. 

Hoidat asuntojen ennakkotarkastuksia ja tarkastuksia siinä vaiheessa kun asuntojen kunto tarkastetaan ja niistä raportoidaan ennen seuraavien vuokralaisten sopimuskautta. Toimenkuvaasi voi kuulua myös pieniä huolto- ja korjaustöitä, korjaustöiden tilausten koordinointia sekä muita avustavia tekniseen isännöintitiimiin kuuluvia monipuolisia tehtäviä.

Sinulta löytyy sopivaa työkokemusta kiinteistö- tai rakennusalalta esim. kiinteistöhuolto-, rakennus- tai asennustehtävien parista. Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, esim. huolto- tai rakennusalan perustutkinto tai teknisen isännöitsijän ammattitutkinto. Mikäli olet teknisen isännöinnin pariin vasta pyrkimässä ja kokemuksesi on muutoin sopiva voit kouluttautua alalle myös työn ohessa. Sinulta löytyy neuvottelutaitoja, yhteistyökykyä ja -halua sekä myös tilanneherkkyyttä ja jämäkkyyttä sopivassa suhteessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990 tai Jorma Brusin numerosta 010 504 9994.

Tarjolla on itsenäinen ja mielenkiintoinen tehtävä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. 

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja