fbpx

LV-projektipäällikkö, Vantaa

Etsimme asiakkaallemme talotekniikkaurakointiin LV-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. 

LV-projektipäällikkönä toteutat asiakkaiden LV-projektien kokonaisuuksia ja ratkaisuja pääkaupunkiseudun urakointikohteissa. 

Tunnet erilaiset talotekniikkaprosessit ja ymmärrät niiden merkityksen urakoinnissa. Olet tottunut määrätietoiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun. Myös esimiestehtävät ovat sinulle ennestään tuttuja. Materiaalitoimitusten hallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Olet palveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä paineensietokyky. Kykenet löytämään tiimistäsi osaavat ja luotettavat resurssit projektien kannattavuutta unohtamatta. Kiireenkin keskellä pystyt motivoimaan, rakentamaan hyvää yhteishenkeä ja auttamaan tiimiäsi toteuttamaan projektit ja niiden valmistumisen asiakkaille sovitun aikataulun mukaisesti. 

Koulutukseltasi olet LVI- tai talotekniikka-alan teknikko/insinööri ja KVV-vastaavan tehtävistä löytyy muutaman vuoden kokemus. Sinulla on ajokortti ja oma auto käytettävissä työmatkoihin. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Sinua odottaa rento työyhteisö mukavien työkaverien kera.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää viimeistään 29.11.2019. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2019 Jopia | Design Haaja