fbpx
hibaby

Toimistopäällikkö, Helsinki

Hei Sinä taloushallinnon kokenut, englannin kielen taitoinen ammattilainen! Olisitko kiinnostunut esimieshaasteista kansainvälisessä ympäristössä? Oletko hyvät vuorovaikutustaidot omaava, dynaaminen persoona, jolla on kykyä nähdä kokonaisuuksia ja tykkäät toimia myös käytännön tehtävien parissa konsultoiden asiakkaita?

Etsimme asiakkaallemme TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ Helsingin keskustaan, vakituiseen tehtävään.

Tehtäviisi kuuluu koordinoida erilaisia hallinnollisia rutiineja, vastata yrityksen ajanseurantaohjelmiston hallinnoinnista sekä toimia yhteyshenkilönä eri sidosryhmiin. Osallistut omalla substanssiosaamisellasi yrityksen palvelujen tuottamiseen ohjaten ja opastaen henkilökuntaa – asiakaspalveluasennetta unohtamatta. Pidät tärkeänä tutustua kunnolla yrityksen työntekijöihin ja heidän vahvuuksiinsa. Kartoitat, ideoit, suunnittelet ja järjestät koulutuksia sekä osallistut myös organisaation toimintojen kehittämiseen. Tartut niin ikään ripeällä otteella kehittämistä kaipaaviin asioihin.

Sinä olet vastuuntuntoinen persoona, jolla on vankka taloushallinnon koulutus ja kokemus. Sinulla on esimieskokemusta vaikkapa tiiminvetäjän ominaisuudessa. Olet monipuolisesti ajatteleva ja toimiva henkilö, jolta löytyy ideoita arjen haasteisiin ja empaattista otetta erilaisten ihmisten kanssa toimimiseen. Englannin kielen taitosi on sujuva ja ruotsin kielen taidosta saat plussaa. 

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen tehtävä vakavaraisessa yrityksessä, Helsingin ydinkeskustassa kivojen ihmisten parissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten alla olevan linkin kautta. Kerro itsestäsi ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Jopia Oy:n rekrytointikonsultti Jaana Lindfors, puh. 010 504 9991.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2020 Jopia | Design Haaja