fbpx

Sähkötekniikan ammattilaisia, avoin haku

Sähköalan ammattilainen etsitkö uusia haasteita tai vaihtelua työtehtäviisi? 

Etsimme asiakkaillemme Sähkötekniikan ammattilaisia työnjohto, asiantuntija- ja päällikkötason tehtäviin.

Tuleva tehtävänimikkeesi urakoinnissa ja huollossa on projektinhoitaja, huoltopäällikkö, projektipäällikkö tai talotekniikkapäällikkö. Työkohteet ovat kokemuksestasi riippuen uudisrakentamisen tai huolto- ja korjausrakentamisen puolella.

Rakennuttamis- ja hankekehitysprojekteissa toimit asiakkaidemme rakennushankkeissa sähkötekniikan rakennuttamis-, valvonta- ja asiantuntijatehtävissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden ja hankekumppaneiden kanssa. Hoidat sähkötekniikan suunnittelunohjausta sekä koordinoit ja valvot hankkeen urakkasuorituksia. Kohteina ovat monipuolisesti liike-, toimisto- ja julkiset rakennukset, prosessitekniikkaa. Kohteet ovat erikokoisia, uusia tai saneerattavia.

Olet palveluhenkinen joukkuepelaaja, jolta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot. Tartut itsenäisellä, oma-aloitteisella ja aktiivisella otteella työhön ja sinulta löytyy tuloshakuisuutta. Osaat etsiä uusia ratkaisuja vaikeisiinkin tilanteisiin. Määrätietoisella otteellasi motivoit muita projektin sidosryhmiä laadukkaisiin suorituksiin.

Sinulla on sähköalan koulutustausta (sähköteknikko, insinööri tai DI) sekä käytännön kokemusta alan tehtävien parista. IT-taitosi ovat ajantasalla, ja osaat hyödyntä alan yleisimpiä sovelluksia. 

Soita ja kerro itsestäsi, niin sovitaan tapaaminen: Jorma Brusin, puh. 010 504 9994 tai lähetä  hakemus alla olevan linkin kautta!

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2020 Jopia | Design Haaja