fbpx

Automaatio- ja kunnossapitoasentaja, Cervius

Itsenäinen, asiakaspalveluhenkinen kunnossapidon ja automaatioalan moniosaaja haussa! 

Cervius etsii kauttamme AUTOMAATIO- JA KUNNOSSAPITOASENTAJAA Helsinkiin.

Työskentelet tiimissä ja tehtäviisi kuuluvat lääketeollisuuden tuotantolaitteiden korjaus-, parannus- ja ennakkohuolto. Työtehtävät saattavat vaihdella pikaisista vikakeikoista pidempiin tuotantolinjojen asennus- ja kehitysprojekteihin.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (sähkö-/automaatioasentaja tai -teknikko) ja kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiokunnossapidosta. Halllitset puhdastilojen vaatimat huollot ja mittaukset, osaat tarvittaessa laatia niiden huolto-ohjelman. Pneumatiikka- ja elektroniikka-asennuksetkaan eivät ole Sinulle ihan vieraita. Osaat käyttää tavallisimpia IT-sovelluksia (esim. MS Office). Suomen kielen taidon lisäksi Sinulla on vähintään tyydyttävä englannin kielen taito. Olet huolellinen, sekä vastuuntuntoinen tyyppi ja Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tiimityöskentelytaidot ja kyky toimia itsenäisesti ovat avainasioita tässä tehtävässä. 

Tehtävässä Sinulle on tarjolla ammattilaisista koostuva työyhteisö, mielenkiintoinen työympäristö sekä itsenäiset ja monipuoliset työtehtävät, palkkaus TES:n mukaan.

Cervius on kehittyvien kiinteistöjen tekniikkatalo – kumppanisi kiinteistön olosuhteiden ja energiatehokkuuden kehittämisessä, kiinteistön käytön ohjaamisessa, automaation ylläpidossa ja kaikissa käytännön LVISA-töissä. Cervius on syntynyt ajatukselle tinkimättömästä asiantuntemuksesta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta. Cerviuksella hyvä palvelu perustuu pitkään kokemukseen sekä mutkattomaan ja paneutuvaan asiakaspalveluun, josta huolehtii reilun 30 henkilön joukko rohkeita ja sitoutuneita ammattilaisia.www.cervius.fi 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin p. 010 504 9994

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2020 Jopia | Design Haaja