fbpx

Vihertyönjohtaja, pääkaupunkiseutu

Oletko markkinointihenkinen ja kokenut viheralan osaaja, jolle asiakaspalvelu ja asenne on tärkeää?

Etsimme asiakkaallemme kiinteistöjen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon VIHERTYÖNJOHTAJAA Pääkaupunkiseudulle 

Työnjohtajana vastaat vastuualueesi asiakkaista ja palvelun kehittämisestä. Vastuullesi kuuluu tehtävien päivittäinen organisointi ja suunnittelu. Osaat johtaa ja motivoida tiimisi henkilöstöä kohti yhteistä päämäärää ja pidät huolta, että tiimisi tuottaa asiakkaille laadukasta ja korkealaatuista palvelua. Tehtäviisi kuuluvat mm. sopimuskäytännöt, aikataulujen ja resurssien suunnittelu sekä kannattavuuden varmistaminen. Toimit tiimin esimiehenä ja osallistut tarvittaessa itsekin käytännön toteutukseen. Teet aktiivisesti yhteistyötä asiakkaiden ja yrityksen muiden yksiköiden sekä ylläpidon kollegoiden kanssa. Sesongin ulkopuolella työhösi kuuluvat myös muut avustavat tehtävät kykyjesi ja osaamisesi mukaan.

Arvostamme sopivaa puutarha-alan koulutustaustaa sekä aikaisempaa kokemusta viheralan tehtävistä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä suunnittelukokemusta. Työkohteiden välillä liikkuminen tapahtuu autolla, joten toivomme sinulta löytyvän B-ajokortin. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja aloitteellisesti ja sinulle laadukas työnjälki ja erinomainen asiakaspalvelu ovat itsestäänselvyys.

Sinua odottaa mukavat työkaverit jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jossa toiminnan keskiössä on aina asiakas.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin puh. 010 504 9994.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Hae paikkaa

Tietosuojaseloste

© 2020 Jopia | Design Haaja